B!TONIC Golden Oils
Pret intre 70.04 - 337.04MDL

Am luat in considerare ultimele studii si teste de laborator pentru a dezvolta un supliment care sa asigure cu succes necesarul de acizi grasi esentiali ce contribuie la imbunatatirea calitatii vietii omului, mai ales in situatii de colesterol crescut, probleme de circulatia sangvina, stres, diabet, probleme de greutate corporala, oboseala cronica.

Sursa originala de OMEGA 3 din sursa vegetala extrasa prin presare la rece cu concentratie marita de DHA (300mg), fara miros si gust, usor de inghitit. Aportul de acizi grasi esentiali din capsula B!TONIC Golden Oils respecta raportul optim de 1:2 dintre Omega 3: Omega 6 si Omega 9, in conditiile in care in dieta actuala a omului modern, acest raport este de 1:20.

Tratament rapid, vizibil si de durata
Complex EXCLUSIV de Omega-3 din sursa pura, alge marine si VItamina E.
Certificate de calitate internationale: TUV, Ecocert, HACCP
Absorbtie rapida in sange in 20-30 minute de la administrare
Omega 3 din alge și
Vitamina E

Prostaglandinele formate din acizii grasi Omega-3 in organismul uman ajuta la reducerea inflamatiilor, la reducerea coagularii sangelui si au efect vasodilatator. Un regim zilnic de 250 mg de EPA și DHA contribuie la o functie cardiaca normala. Deoarece acizii grasi Omega-3 sunt componente importante ale membranelor neuronale din creier, acestia au rol esential in dezvoltarea normala a creierului si pot influenta capacitatea de gandire. Un aport zilnic de 250 mg DHA contribuie la mentinerea functionarii normale a creierului.

B!TONIC Golden Oils pune accent pe trigliceride care se absorb mai repede. Aportul insuficient de Omega 3 conduce la reducerea concentratiei de acizi grasi din retina si au efect anti-inflamator in intreg corpul.

Efecte

Mentinerea echilibrului grasimilor in corp

Adjuvant in probleme de tensiune

Rol antitrombotic si vasodilatator

Mentinerea sanatatii vederii

Adjuvant in cresterea poftei de mancare

Mod de administrare

Adulti: 3 capsule /zi
Copii 10- 14 ani: 2 capsule/zi
Sarcina si alaptare: 3 capsule /zi
1 capsulă dupa fiecare masa principala pentru optimizarea absorbtiei

Capsula poate fi inghitita fara a fi desfacuta, in invelisul ei vegetal. Sursa invelisului este porumbul si ca urmare continutul va fi absorbit optim de catre intestin

Avantajul capsulei este ca protejeaza ingredientele de-a lungul sistemului digestiv pana cand ajung in intestin. Pentru o absorbtie mai buna, recomandam consumul dupa mese.

Ingrediente

Ulei de alge din Schizochytrium sp . (47,2%), acidul docosahexaenoic DHA (14,7%), acid α -linolenic ALA (11,9%), acid eicosapentaenoic EPA (7,36%), glicerină, amidon de porumb, caragenan, acid linoleic, uleiul de oarea soarelui, apă, vitamina E RRR - alfa - tocoferol (0,44%), extract de rozmarin, tocoferoli, palmitat de ascorbil, carbonat de sodiu.