B!TONIC Terra Liver
Pret intre 87 - 218 MDL

Curcuma sau turmericul este un super-food: un super aliment care este consumat de milioane de oameni din intreaga lume, an de an.

Proprietatea sa principala este ca ajuta digestia si sustine detoxifierea ficatului. Praful de turmeric, folosit de multe ori in gatit, are o putere de detoxifiere de pana la 100 de ori mai mare daca este luat in forma cruda (pudra), fara sa sufere modificari de procesare la diferite temperaturi.

Tipul de turmeric folosit de noi se numeste terre-merite si provine din Franta. In urma unui val de studii care arata beneficiile turmericului pentru diverse probleme de sanatate, francezii au inceput sa cultive acest tip de condiment in mod ecologic. Turmericul de tip terre-merite este mai puternic si mai aromat deoarece agricultorii francezi folosesc o metoda noua de extractie: prin presare la rece si uscare, pentru a pastra si fibrele si uleiurile esentiale cu proprietati antioxidante.

Tratament rapid, vizibil si de durata
Complex EXCLUSIV de substante bioactive hepato-stimulatoare.
Certificate de calitate internationale: TUV, Ecocert, HACCP
Absorbtie rapida in sange in 20-30 minute de la administrare
Hepatoprotector puternic pe baza de piper negru.

Anghinarea este cultivata de secole in zona mediteraneana, datorita climei specifice. Anghinarea contine substante numite cinarina si silimarina, antioxidanti puternici folositi in scopuri medicale pentru refacerea celulei hepatice.

Extractul nostru de anghinare provine din agricultura bio si ecologica din zona mediterareana- Italia. Prin presarea la rece, se obtin fibre si substante esentiale, precum si cinarina.  Agentii bioactivi apigenin si luteolin din anghinare ajuta la digestie si la cresterea capacitatii corpului de a se autoapara.

Extractul de anghinare stimuleaza secretia de bila precum si regenerarea celulelor hepatice, ajutand la neutralizarea si eliminarea substantelor toxice de catre ficat si avand un efect asemanator cu cel al silimarinei.

Efecte

Reglarea poftei de mancare

Modificarea culorii urinei, ca urmare a eliminarii substantelor toxice din corp

Modificarea structurii scaunului si reglarea frecventei acestuia

Reducerea indigestiei si a durerilor abdominale

Reducerea greturilor si balonarii

Reglarea anumitor intoxicatii si ajutarea in alergii cauzate de alimente

Reducerea inflamatiilor si eliminarea gazelor

Un aspect mai luminos al pielii dupa 2 saptamani prin eliminarea toxinelor

Reducerea colesterolului (LDL) dupa tratament de minim 2 luni

Ameliorarea depresiei si imbunatatirea starii de spirit

Echilibrarea nivelului de colesterol

Reducerea riscului artritei si arterosclerozei

Reducerea obezitatii

Echilibrarea nivelului de glicemie

Imbunatarirea cardio-vasculara si in hipertensiunea arteriala

Reglarea de insuficiente hepatice si renale

Adjuvant in hepatita cronica si ciroza hepatica

Adjuvant in tratamentul afectiunilor biliare

Adjuvant in tratamentul problemelor de digestive si de alimentatie

Mod de administrare

Recomandam 2 capsule pe zi, fiecare de cate o capsula. Praful din interiorul unei capsule este cantitatea perfecta pentru o doza dimineata si una seara.

Capsula poate fi inghitita fara a fi decapsulata, in invelisul ei vegetal. Sursa invelisului sunt mugurii de pin si ca urmare continutul va fi absorbit optim de catre intestin.

Avantajul capsulei este protejeaza ingredientele de-a lungul sistemului digestiv pana cand ajung in intestin. Pentru o absorbtie mai buna, recomandam consumul dupa mese.

Daca nu va deranjeaza gustul puternic amarui, puteti goli capsula intr-un smoothie sau chiar in supe. Preferabil se adauga dupa gatire, in forma cruda, pentru a nu altera structura chimica la temperatura. Compozitia va ajunge in intestin odata cu mancarea.

Chiar daca nu urmati o cura specifica, recomandam 2 capsule dupa mesele copioase pentru a ajuta digestia si reducerea balonarii. Pentru detoxifiere, 2 capsule pe zi, timp de 2 saptamani sunt suficiente.

Recomandam o cura de detoxifiere de 2-4 ori pe an.

Ingrediente

Extract din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa) cu 10% curcumine, capsula:hidroxipropilmetilceluloză, apă; tartrat hidrogenat de colină; concentrat 12:1 (maltodextrina) din frunze de Anghinare (Cyanara scolymus), cu 2,5% cinarina; agent de încărcare:celuloză microcristalină; agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal; extract hidroetanolic 50:1 din frunze de Piper-negru (Piper nigrum), cu min. 95% piperine.