Resveratrol forte, care
este obtinut natural din troscot japonez, actioneaza ca un antioxidant direct
si de asemenea, activeaza propriile enzime antioxidante ale organismului.
Resveratrolul este de obicei extras din samburi de strugure. Inovatia noastra
este extragerea resveratrolului din troscot japonez, pentru a mari
biodisponibilitatea si a face absorbtia mai usoara. Troscotul japonez contine
resveratrol forte, de calitate superioara.
Numeroase studii stiintifice atribuie proantocianidelor OPC din merisor efecte
antioxidante. Acestea sunt necesare mai ales in cazul unor cure de slabire cu
mult efort fizic, cat si in cazul sportivilor de performanta care au nevoie de
OPC pentru a reduce indicii inflamatori.
Un studiu pe 1000 de pacienti arata ca resveratrolul scade
concentratia de glucoza din sange si nivelul de trigliceride.

Resveratrolul ajuta in reducerea
diabetului si cresterea efectului terapeutic.
Resveratrolul extras
din troscot japonez actioneza ca un antioxidant puternic ce scade incidenta
diabetului si il considera adjuvant in tratamentul anti-diabet.
Suplimentarea cu polifenoli din
ceai verde la femeile hipertensive a avut ca efect reducerea tensiunii
arteriale in caz de efort fizic excesiv. Un alt efect al consumului de ceai
verde poate fi reducerea coagularii anormale a sangelui.

Impiedicarea formarii depozitelor de grasimi pe vasele de sange
Mentinerea echilibrului grasimilor in corp
Adjuvant in accelerarea arderii grasimilor
Rol antitrombotic si vasodilatator
Mentinerea sanatatii pielii
Adjuvant in activarea enzimelor antioxidante
Detoxifiere
Anti-ageing
Functionarea cardiaca normala
Minimizarea deteriorarii tesuturilor
Activarea propiului sistem de aparare impotriva radicalilor liberi
Reducerea indicelui glicemic (efect al proantocianidelor)
Reducerea rezistentei la insulina
Imbunatatirea profilului lipidic
Reducerea inflamatiilor cronice
Imbunatatirea controlului asupra nivelului glicemic in cazul diabetului zaharat de tip2
Adulti:
2-3 capsule /zi
1
capsulă dupa fiecare masa principala pentru optimizarea absorbtiei
Atentie: se poate observa o usoara modificare de culoare a urinei
odata cu procesul de eliminare a toxinelor
Capsula poate fi
inghitita fara a fi desfacuta, in invelisul ei vegetal. Sursa invelisului sunt
mugurii de pin si ca urmare continutul va fi absorbit optim de catre intestin.
Avantajul capsulei este ca protejeaza ingredientele de-a lungul sistemului
digestiv pana cand ajung in intestin. Pentru o absorbtie mai buna, recomandam
consumul dupa mese.
Resveratrol 50%, merișor pulbere, extras de ceai verde 95%, gluconat de cupru, celuloza (microcristalină), streat de magneziu (vegetal), dioxid de siliciu, apă, hidroxipropilmetilceluloză.