B!TONIC Yellow Vibe
Pret 420.21 MDL

Resveratrol forte, care este obtinut natural din troscot japonez, actioneaza ca un antioxidant direct si de asemenea, activeaza propriile enzime antioxidante ale organismului. Resveratrolul este de obicei extras din samburi de strugure. Inovatia noastra este extragerea resveratrolului din troscot japonez, pentru a mari biodisponibilitatea si a face absorbtia mai usoara. Troscotul japonez contine resveratrol forte, de calitate superioara.

Numeroase studii stiintifice atribuie proantocianidelor OPC din merisor efecte antioxidante. Acestea sunt necesare mai ales in cazul unor cure de slabire cu mult efort fizic, cat si in cazul sportivilor de performanta care au nevoie de OPC pentru a reduce indicii inflamatori.

Un studiu pe 1000 de pacienti arata ca resveratrolul scade concentratia de glucoza din sange si nivelul de trigliceride.

Tratament rapid, vizibil si de durata
Complex EXCLUSIV de antioxidanti din plante
Certificate de calitate internationale: TUV, Ecocert, HACCP
Absorbtie rapida in sange in 20-30 minute de la administrare
Detoxifiere completa si naturala.

Resveratrolul ajuta in reducerea diabetului si cresterea efectului terapeutic. Resveratrolul extras din troscot japonez actioneza ca un antioxidant puternic ce scade incidenta diabetului si il considera adjuvant in tratamentul anti-diabet.

Suplimentarea cu polifenoli din ceai verde la femeile hipertensive a avut ca efect reducerea tensiunii arteriale in caz de efort fizic excesiv. Un alt efect al consumului de ceai verde poate fi reducerea coagularii anormale a sangelui.

Efecte

Impiedicarea formarii depozitelor de grasimi pe vasele de sange

Mentinerea echilibrului grasimilor in corp

Adjuvant in accelerarea arderii grasimilor

Rol antitrombotic si vasodilatator

Mentinerea sanatatii pielii

Adjuvant in activarea enzimelor antioxidante

Detoxifiere

Anti-ageing

Functionarea cardiaca normala

Minimizarea deteriorarii tesuturilor

Activarea propiului sistem de aparare impotriva radicalilor liberi

Reducerea indicelui glicemic (efect al proantocianidelor)

Reducerea rezistentei la insulina

Imbunatatirea profilului lipidic

Reducerea inflamatiilor cronice

Imbunatatirea controlului asupra nivelului glicemic in cazul diabetului zaharat de tip2

Mod de administrare

Adulti: 2-3 capsule /zi
1 capsulă dupa fiecare masa principala pentru optimizarea absorbtiei

Atentie: se poate observa o usoara modificare de culoare a urinei odata cu procesul de eliminare a toxinelor

Capsula poate fi inghitita fara a fi desfacuta, in invelisul ei vegetal. Sursa invelisului sunt mugurii de pin si ca urmare continutul va fi absorbit optim de catre intestin.

Avantajul capsulei este ca protejeaza ingredientele de-a lungul sistemului digestiv pana cand ajung in intestin. Pentru o absorbtie mai buna, recomandam consumul dupa mese.

Ingrediente

Resveratrol 50%, merișor pulbere, extras de ceai verde 95%, gluconat de cupru, celuloza (microcristalină), streat de magneziu (vegetal), dioxid de siliciu, apă, hidroxipropilmetilceluloză.